Het Saens harmonie orkest is te vinden op:
Facebook : Volg ons nu
Instagram : Follow
Youtube : Abboneer

Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen.
Of kijk concerten terug op ons youtube kanaal!

Facebook Feed

Koningsdag 2019

Al vroeg in de ochtend stonden mensen hun spullen al uit te laden voor de vrijmarkt. De orkestleden van het Saens Harmonie Orkest waren in de tussentijd in en rond het clubgebouw met stoelen en muziekstandaards in de weer. Want beide orkesten, het groot orkest en het opleidingsorkest, zouden samen muziek gaan maken onder leiding van Ruud Kleiss.

Het was even spannend of het droog zou blijven, maar de weergoden waren ons goed gezind. We hebben tussen 10 en 11 uur rustig muziek kunnen maken. Nou ja. Rustig... Naast het concentreren op onze muziek moesten we onze muziek ook nog beschermen tegen verschillende windstoten. Tijdens verschillende nummers vloog er wel eens een muziekmap door de lucht.

Maar ondanks de extra uitdaging hebben we toch een mooi en feestelijk concert kunnen neerzetten, waarbij we hits van vroeger en nu ten gehore brachten. Voor ieder was er wat wils! Mensen begonnen vrolijk mee te zingen en de stemming begon er goed in te komen. Ik denk dat wij een mooie bijdrage hebben geleverd aan een geslaagde vrijmarkt!
Saens Harmonie Orkest
Vanavond is het weer bingo tijd!

Kom vanavond meedoen en win prachtige prijzen van onze geweldige sponsors.
Met als hoofdprijs een airfryer gesponsord door Coop Assendelft!

Wees erbij, vanavond 19:30 in ons clubgebouw (achter de Coop)
Saens Harmonie Orkest
Fijne kerstdagen, een een goede jaarwisseling.
We zien u in 2019 weer!
#christmas #sho #assendelft #happynewyear
Saens Harmonie Orkest
Na alle festiviteiten van dit jaar, gaan wij nog even door... 4 januari hebben we weer een bingoavond!
Dus bent u na oud en nieuw nog niet klaar met alle gezelligheid? Zet dan vooral deze bingoavond op 4 januari in de agenda!
Saens Harmonie Orkest
Dinsdag heeft het opleidingsorkest gezellig het Sinterklaas pakjesspel gespeeld. Iedereen heeft een mooi cadeautje gewonnen! #sinterklaas #pakjesspel #sho #assendelft
Saens Harmonie Orkest
Een aantal mensen van het orkest hebben gisteren prachtige sinterklaasliedjes gespeeld in de Coop. En kijk eens wie er nog langskwam!