Het Saens harmonie orkest is te vinden op:
Facebook : Volg ons nu
Instagram : Follow
Youtube : Abboneer

Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen.
Of kijk concerten terug op ons youtube kanaal!

Facebook Feed

Saens Harmonie Orkest
Het Saens Harmonie Orkest doet mee aan Rabo ClubSupport van de Rabobank Zaanstreek. Jouw stem is voor ons geld waard! Wordt dus lid van de Rabobank (is gratis, en levert soms een aardige aanbieding op) en stem tussen 27 september en 11 oktober op het Saens Harmonie Orkest. Kijk op www.rabobank.nl/clubsupport voor meer informatie. Via deze site kun je ook eenvoudig lid worden van de Rabobank.
Saens Harmonie Orkest
Wist u al dat we op de nieuwe site ook berichten plaatsen, met leuke berichten/verhalen over elke activiteit en/of concert dat we hebben.

Bekijk deze berichten op de website, u kunt zich ook inschrijven met uw email. U ontvangt dan alle nieuwe berichten meteen in uw mailbox, zo mist u niks!

Bezoek de website en schrijf u in:
Saens Harmonie Orkest
We hebben weer 2 weekenden met concerten achter de rug, met gisteren onze afsluitende barbecue van dit seizoen (al heeft het opleidingsorkest dinsdag nog een repetitie).
We kunnen weer terugkijken op een mooi muzikaal jaar, met als toppunt een nieuwe dirigent voor ons grootorkest. Wij gaan nu lekker vakantie vieren, om daarna weer lekker muzikaal aan de slag te gaan. Tot na de vakantie! πŸ˜ŽπŸπŸ–πŸŒž

(Foto's gemaakt door Baycke fotografie)