Het Saens harmonie orkest is te vinden op:
Facebook : Volg ons nu
Instagram : Follow
Youtube : Abboneer

Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen.
Of kijk concerten terug op ons youtube kanaal!

Facebook Feed

Saens Harmonie Orkest
Zaterdag was het opleidingsorkest aanwezig op het sastival, hier hebben ze weer lekker gespeeld en hopen misschien nog een prijs binnen te slepen 😉

#sho #sastival #muziek #opleidingsorkest #wegaanvoordebeker @ Noordwijk aan Zee
Saens Harmonie Orkest
Het is weer bingo tijd!!!
Vrijdag 4 oktober!

#bingo #sho #assendelft
Saens Harmonie Orkest
Het Saens Harmonie Orkest doet mee aan Rabo ClubSupport van de Rabobank Zaanstreek. Jouw stem is voor ons geld waard! Wordt dus lid van de Rabobank (is gratis, en levert soms een aardige aanbieding op) en stem tussen 27 september en 11 oktober op het Saens Harmonie Orkest. Kijk op www.rabobank.nl/clubsupport voor meer informatie. Via deze site kun je ook eenvoudig lid worden van de Rabobank.
Saens Harmonie Orkest
Wist u al dat we op de nieuwe site ook berichten plaatsen, met leuke berichten/verhalen over elke activiteit en/of concert dat we hebben.

Bekijk deze berichten op de website, u kunt zich ook inschrijven met uw email. U ontvangt dan alle nieuwe berichten meteen in uw mailbox, zo mist u niks!

Bezoek de website en schrijf u in: