Het Saens harmonie orkest is te vinden op:
Facebook : Volg ons nu
Instagram : Follow
Youtube : Abboneer

Volg ons nu en blijf altijd op de hoogte van nieuwe concerten en evenementen.
Of kijk concerten terug op ons youtube kanaal!

Facebook Feed

Saens Harmonie Orkest
Wist u al dat we op de nieuwe site ook berichten plaatsen, met leuke berichten/verhalen over elke activiteit en/of concert dat we hebben.

Bekijk deze berichten op de website, u kunt zich ook inschrijven met uw email. U ontvangt dan alle nieuwe berichten meteen in uw mailbox, zo mist u niks!

Bezoek de website en schrijf u in:
Saens Harmonie Orkest
We hebben weer 2 weekenden met concerten achter de rug, met gisteren onze afsluitende barbecue van dit seizoen (al heeft het opleidingsorkest dinsdag nog een repetitie).
We kunnen weer terugkijken op een mooi muzikaal jaar, met als toppunt een nieuwe dirigent voor ons grootorkest. Wij gaan nu lekker vakantie vieren, om daarna weer lekker muzikaal aan de slag te gaan. Tot na de vakantie! πŸ˜ŽπŸπŸ–πŸŒž

(Foto's gemaakt door Baycke fotografie)
Saens Harmonie Orkest
Klaar voor weer een nieuwe bingo?
Mooi! Dan is dit je kans.
Vrijdag 5 juli organiseren we een zomerbingo, met weer mooie prijzen en veel gezelligheid.
Dus kom vooral even langs!