Dirigenten

VACATURE DIRIGENT

Het Saens Harmonie Orkest in Assendelft is op zoek naar een dirigent voor het harmonieorkest en het opleidingsorkest. Wij zoeken iemand die de balans weet te vinden tussen speelplezier, het niveau van de individuele muzikanten en de muzikale ontplooiing van het orkest. Het niveau van het harmonieorkest is 4e divisie. De repetities vinden plaats op dinsdagavond (opleidingsorkest van 18.45 tot 19.45 uur, harmonieorkest van 20.00 tot 22.15 uur).

Als je belangstelling voor deze uitdaging hebt, mail dan je sollicitatie naar fvenkhuizen@kpnmail.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank van Enkhuizen (telefoon 06 – 53465644).

Stefan van der Wilt (groot orkest)

Stefan van der Wilt (1997) begon zijn opleiding op bugel en maakte later de overstap naar euphonium. Vanaf 2015 studeert hij aan het Conservatorium van Amsterdam Harmonie- en Fanfaredirectie bij Danny Oosterman. Tijdens zijn studie heeft hij masterclasses gevolgd bij onder andere Anno Appelo en Erik Janssen. In 2017 is hij naast zijn  Hafa-directiestudie ook gestart met hoofdvak Euphonium, bij Rodin Rosendahl en Perry Hoogendijk. Na deze studies te hebben afgerond is hij in 2021 voor beide gestart met de Masterfase.

Als dirigent is Stefan naast gastdirecties bij diverse orkesten op vaste basis actief bij het jeugdorkest van Muziekvereniging Aer & Amstel en het Saens Harmonie Orkest. Op euphonium speelt hij bij het Nationaal Jeugd Fanfare Orkest en Brassband Rijnmond. Ook heeft hij geremplaceerd bij diverse beroepsorkesten, zoals de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Ruud Kleiss (opleidingsorkest)

Ruud is afgestudeerd trompettist aan het conservatorium van Alkmaar in lichte en klassieke muziek. Bij het Saens Harmonie Orkest dirigeert hij met heel veel plezier het opleidingsorkest. Voor dat orkest arrangeert hij geregeld zelf muziek, vaak op verzoek of zelfs gezamenlijk met leden van dat orkest.

Ruud geeft onder andere ook muziekles op het Berlage Lyceum in Amsterdam en speelt zelf in diverse popbands o.a. The Postman.

Mobiele versie afsluiten