leerlingen van basisschool Delta uit Saendelft

Vrijdag 12 april om 19 en om 20 uur is er een spetterend optreden van leerlingen van basisschool Delta uit Saendelft.

Tien weken lang hebben ze hard geoefend op hun instrumenten.

En dit laten ze horen in een spetterend optreden samen met een Muziekgroep van het Saens Harmonie Orkest

in het clubgebouw bij de IJsbaan aan de Dorpsstraat 420 in Assendelft.

Kom kijken en genieten.

voorjaarsconcert

Een muzikale reis door Amerika.
We gaan op reis! Het Saens Harmonie Orkest maakt tijdens het voorjaarsconcert van 23 maart 2024 een muzikale reis door Amerika! Zowel het opleidingsorkest als het groot orkest gaat dus op tournee en nemen mee… hun muziekinstrumenten!
We beginnen met het oversteken van de oceaan met de boot en daarna doen we diverse mooie locaties aan in het land van Biden (of Trump). Op iedere locatie verzorgen we een kort optreden dat iets vertelt over die plek waar we onze lessenaars, muziek en instrumenten hebben uitgepakt.
Bezoek ons themaconcert en ontdek welke Amerikaanse plaatsen we u laten zien – en horen. U hoeft er zelf niet ver voor weg. Het concert wordt gegeven in ons eigen gebouw aan de Dorpsstraat 420 (achter de Plus-supermarkt) in Assendelft. Dat geeft u ook de mogelijkheid om de mooie prijzen die u met onze tombola kunt winnen eenvoudig mee naar huis te nemen zonder dat u zich druk hoeft te maken over het gewicht van uw koffer!
Wilt u ook mee op tournee? Dat kan! Op 23 maart 2023 om 20.00 uur steekt ons luxe cruiseschip van wal voor de overtocht. Wij hopen dat u voor die tijd de loopplank naar ons gebouw oversteekt en plaats neemt in onze luxe kajuit voor een leuke muzikale avond onder leiding van onze gelegenheidskapitein Astrid Gorter
Mobiele versie afsluiten