Zondagmiddagconcert

Assendelft, 7 april 2007

Assendelft – Het Saens Harmonie-Orkest geeft op zondag 15 april een donateursconcert in het eigen gebouw aan de Dorpsstraat (achter de COOP). Het concert begint om 15.00 uur.
Het opleidingsorkest, onder leiding van Wendy Prins, bijt het spits af. Eerst spelen zij La Caracola, met flamencoklanken, daarna een rustiger nummer A Repton Fantasy en vervolgens het driedelige stuk Flower Power. Dit is een medley van bekende liedjes als Let’s go to San Francisco, Happy Together en All I ever need is you.
Het groot orkest, onder leiding van Harry Hoogenberg, maakt een ‘ijskoude’start met het nummer Antarctica. Daarna komt iets heel anders: Hymn to the Fallen, uit de film Private Ryan. Na de Harry Potter Suite is het tijd voor een kopje koffie. Na de pauze wordt nog meer filmmuziek gespeeld, het volgende stuk is van Ennio Morricone. Dit is een prachtig nummer met soliste op hobo. Het Saens Harmonie-Orkest heeft al eerder samengewerkt met een zanger. Deze keer is er een gastoptreden van een zangeres: Dia van ’t Veer. Zij zingt vier nummers met begeleiding van het orkest. De arrangementen van deze nummers, zoals I feel pretty en Summertime, zijn geschreven door SHO-lid Frank van Enkhuizen. Het slotnummer is het bekende Cabaret.
Het Saens Harmonie-Orkest hoopt veel muzikale vrienden te ontmoeten en zet zich in om een gezellige muzikale zondagmiddag te verzorgen. De toegangsprijs van € 3,50 hoeft geen belemmering te zijn. Donateurs hebben gratis toegang. Kijk ook eens op www.saensharmonieorkest.nl