Lid worden?

Groot orkest SHO

Er is plaats voor nieuwe leden. Vooral de klarinetsectie kan versterking gebruiken, maar ook voor andere instrumenten zijn er mogelijkheden. Bespeelt u een instrument of wilt u hiervoor worden opgeleid, neem dan contact op met het secretariaat of kom gerust eerst eens even kijken en luisteren. We spelen op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur. De repetitieruimte, die ook wordt gebruikt door IJsvereniging Assendelft, ligt achter de Coop aan de Dorpsstraat 420 in Assendelft. Er is altijd wel iemand aanwezig waar je vragen aan kunt stellen en bij wie je je kunt aanmelden.

Opleidingsorkest SHO

Opleidingsorkest

Het opleidingsorkest van het Saens Harmonie Orkest staat onder leiding van Ruud Kleiss. Dit orkest bestaat uit ongeveer 25 leden van verschillende leeftijden. (jong of al wat ouder)
Na ongeveer een jaar les kan iedereen, die in opleiding is (bij onze vereniging of bij Fluxus) meespelen in dit orkest. Je leert samen te spelen en kan, als je een bepaald niveau hebt bereikt, doorstromen naar het grote orkest.
Het opleidingsorkest speelt een eigen repertoire, veelal zelf gearrangeerd door onze dirigent, tevens trompetdocent. Bewerkingen van bekende pophits, bv. Hey Brother en Happy, zijn door hem geschreven, zodat ieder op zijn eigen niveau kan meespelen. Het opleidingsorkest treedt een aantal keer per jaar op tijdens festivals en evenementen, zoals bijvoorbeeld de schoolwandeltocht in Assendelft en het Lente-concert van het SHO in het voorjaar.

Het opleidingsorkest repeteert op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in het verenigingsgebouw (achter de Coop), Dorpsstraat 420, in Assendelft.

We hopen je snel te kunnen begroeten!! Klik hier voor een plattegrond met de locatie van de repetitieruimte.

Uitgebreide informatie over contributietarieven vindt u onder Algemeen en over opleidingstarieven onder Opleiding.

Neem voor meer informatie over lessen of lid worden contact op met secretaris Jean-Marc Schroot via e-mail, of telefonisch via 075-6427492.